Som ett brev på posten

Är det slut så är det. Jag kommer hem från en två månader lång utlandsvsistelse och får höra att H träffat någon ny, vilket han inte behagat tala om för mig. Jag går i taket och bestämmer mig för att verkligen markera att jag är ARG.

Trots lama invändningar från C kastar jag mig i bilen och åker i ilfars hem till H, där jag i hans brevlåda knölar ner en dildo jag fått av honom i present, inknuten i en t-shirt med hans firmas tryck på. Eftersom han älskade sin firma osunt mycket tyckte jag att det kunde vara lagom förnedrande för honom att jag besudlat firmatröjan på detta sätt. 

Behöver jag säga att vi inte hördes på många, många år....? 

Kalaspuffar

Once upon a time....


Kellys år 2001. Det är slut mellan mig och F. Han har lämnat följande saker hos mig, skitiga fula kalsonger, en radio, två kuddar, en karta över Afrika (??) och en tekanna samt en kartong med kalaspuffar. Jag är som vanligt skitförbannad och ALLT ska lämnas tillbaka (han vägrar komma och hämta det). Jag packar ner allt det här i påsar och åker hem till honom där vi ska mötas. När jag kommer fram ringer han och säger att han inte är hemma men att jag ska komma över till Kellys med sakerna. Han kan nämligen inte hämta sakerna själv eftersom han pratar med sitt band (karln var vi den här tiden en 34 år gammal tvåbarnsfar, tåget att bli rockstjärna hade gått för läääänge sedan).  


Jag blir gaaaalen och galopperar med långa arga benet före till Kellys. Där inne var det relativt folktomt. F sitter vid ett bord med sitt "band". När jag får se på honom slänger jag alla sakerna på bordet inklusive kalaspuffarna (som sprids över bordet av smällen) och skriker ; - Du kan ta dina jävla kalaspuffar och dra åt helvete.


Rätt ska vara rätt. Gå inte och dra på gammal skit.


Förståndshandikappad?

Jag står naken i sängen och N tittar upp på mig och säger, - Fan, vad du har snygg och thight kropp. Jag blir glad såklart eftersom jag tränar mycket.


Följande utspelar sig några veckor senare. Efter själva akten vänder sig N till mig och säger något om att han borde träna eftersom han har lite mage. Jag säger att jag inte märkt något av det och för övrigt inte bryr mig. Han ser ut som när vi träffades och jag valde honom som han var då. Jag har alltså inget att klaga på eftersom han ser likadan ut som när jag såg honom första gången. N säger sedan till mig att jag kanske också borde träna "mer". Jag frågar vad han menar. I korta ordalag förklarar N för mig att min rumpa är för stor och att jag helt enkelt borde göra något åt det. Jag svarar att jag är nöjd med hur jag ser ut och om han inte är det är det han som har problem, inte jag.


Mina frågor är: 1) Led han av ett synfel som rättades till under tiden vi träffades och han "såg" helt plötsligt hur stor rumpan var ? 2) Var han förståndshandikappad och trodde att rumpan skulle krympa under tiden vi hade sex?


Ett tips till dig man som vill säga ovan nämnda sak till din flickvän. Gör inte det. Du kommer inte att få ligga igen. Med vare sig henne eller någon som känner henne.


B och de kriminella

Man kan tycka att det verkar märkligt att vi nu bloggar om kriminella helt plötsligt. Med tanke på att vi också bloggar om snuten. Vad kan jag säga, vi spelar för båda lagen!

B dricker vin så C tar diktamen nu.

När vi idag passerade den lokala pizzerian i förorten där B bor, frågade jag om det över huvud taget brukar vara något folk där, varpå B fällde följande kommentar;
- Där inne hängde ju jag förut, tillsammans med X (ett känt kriminellt nätverk)

varpå vi konstaterade att detta, sannerligen, är lägre än Glocalnet!

Jag heter Christian!

Ibland orkar man inte ens skyla över sin egen risiga inställning till saker och ting. Som när jag under en kväll för flera år sedan bråkade med J om något meningslöst. Jag bestämde mig senare för att följa med C (han i rubriken hem). C var också dum men snygg (se kategori snutarna). På morgonen ringer C´s mobil. Jag är trött och säger av misstag - J, din telefon ringer. Vilket såklart var HELT fel namn/sak att säga...... C tittar på mig och säger, - Jag heter Christian!! Undertecknad var för trött för att ens orka bli upprörd över sin egen brist på karaktär. Vilket naturligtvis inte gav lilla mig några guldstjärnor i C´s himmel. Men vad gör det. Ytlighet och ovan nämnda brist på karaktär har gjort mig till stjärna på så många andra mäns himmlar sedan dess. Say my  name........


För övrigt är min kära vän B för tillfället rädd att säga H till L. Detta vore förödande för ett nystartat förhållande oavsett vilken bokstav ditt namn börjar på.


Välkommen till Brutalblogg!

Vi heter B och C. Här tänker vi skriva om alla andra bokstäver i alfabetet som vi "känner". Mycket nöje.